Datum volgende DISCO 30 PLUS in 2023 is nog niet bekend

SWING/DANS AVOND MET DJ ARIE VAN ROOIJEN

Eindelijk weer een avond met als doelgroep, de wat oudere dans en muziek liefhebbers, die nu lekker uit hun dak kunnen gaan


  • De vrijgezellen en alleenstaanden van boven de 30, de echtparen van rond de dertig en veertig, waarvan de kinderen nu groot genoeg zijn om weer eens een ouderwets avondje uit te gaan. Terug naar de muzikale tijd van toen zij uitgingen in o.a. de Casa Cara.
  • De vijftigers, die naar de Maribel gingen met de bekende DJ Hans Versnel of de discotheken in Noordwijk Duna Deli, Boule Seven en Casino.
  • De babyboomers die weer willen Rock en Rollen en in de woelige jaren 60 genoten van de muziek van de Stones en The Beatles .
  • De stijldansliefhebbers, uit de populaire dansles periode van de jaren 70 en 80, ook die zijn welkom. Dansschool Alphenaar was een begrip in Katwijk. De vrije dansavonden in de sporthal o.l.v Walter van Rijn en Matchbox werden drukbezocht. Naar die tijd gaan we terug. Disco en Soul knallers met af en toe een Quick-stepje en de Hucklebuck leren wij u er tussendoor! Meedoen is natuurlijk niet verplicht.


Maar de hoofdzaak zal zijn lekker swingen op de dansbare muziek van o.a. de Golden Earring, Dire Straites, Boney M, Aretha Franklin, The Temtations, Barry White, Gloria Gayner, Bob Marley, The Tramps,The Free ,Queen , Abba, Rolling Stones , Status Quo ,Bon Jovi, Bryan Adams enz. met af en toe ook een lekkere Hollandse knaller van toen, denk aan De Dijk ,Andre Hazes,Drukwerk etc.


De zaal zal in gezellige sfeer worden aangekleed. Prettig is ook dat u uw drankje niet uit een plastic bekertje drinkt, maar uit een goed glas!


De entreeprijs is in de voorverkoop slechts 5 euro. Aan de deur 7,50 euro. Parkeren, toiletten en garderobe zijn gratis.


The place to be : de Roskam Turfmarkt 1, 2223 EH Katwijk ad Rijn. De voorverkoop is bij de Shell-De Jong op de Julianalaan of mail naar arievanrooijen@hotmail.com.


Volg Disco 30 Plus ook op Facebook