Entertainment

Een feestavond is geslaagd wanneer de muziek past bij u en uw gasten. Door de nodige ervaring kan DJ Arie van Rooijen aan die wens voldoen. Wilt u veel jaren '70 of '80, hardcore, top 40, hollandse feestmuziek, rock&roll, apresski, of een mix van dit alles? U vraagt, en Arie draait!

Arie van Rooijen onderscheidt zich van andere D.J.'s door zijn toeters en bellen etc. Er wordt heel wat meegesleept om uw avond te doen slagen: pruiken, feestmutsen en de populaire country dans, compleet met cowboyhoeden. En niet te vergeten op elke bruiloft het tropisch kwartiertje met sambaballen, tamboerijntjes en sombrero's. Vaak draait er een 2e (jongere) DJ mee, de sfeer van wat u van Arie gewend bent, blijft uiteraard hetzelfde.

 

Arie past zich aan aan de wensen van de opdrachtgevers. Zo zal de muziek op een bruiloft van een jong paar heel anders klinken dan op een feest van een 40 jarige bruiloft, waar dan ook het volume aangepast zal worden.

 

Wilt u tot 23:00 rustige muziek en daarna lekkere dansmuziek? Of wilt u vanaf 21:00 dat het dak eraf gaat? Bij Arie bent u aan het goede adres.

Als er kinderen op uw feestje zijn, worden die begin van de avond vermaakt met o.a. ballonnen en kindermuziek (van K3, Chipz etc.).


Bij boeking muziek en video gratis filmpje van 3 minuten ontvangst via programma We Transfer met hoogtepunten van de dag. Leuk om altijd bij u te hebben op Smartphone of tablet.